Και κάτι που πρέπει να θυμόμαστε...

"Γνους πράττε".

Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ., ένας από τους 7 σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας

μτφρ: Να ενεργείς έχοντας γνώση.Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

«Πετώντας για την ειρήνη», μια υπέροχη θεατρική παράσταση!

Την 1η του Νοέμβρη 2013 το σχολείο μας πήγε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου και παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση "Πετώντας για την ειρήνη". Παρακάτω θα διαβάσετε τις εντυπώσεις-απόψεις των μαθητών της Στ` τάξης:

Η παράσταση που είδα μου άρεσε πάρα πολύ. Μου έδειξε πως για να υπάρχει ειρήνη πρέπει να φτάσεις πολύ μακριά, να πετάξεις! Στο τέλος, ναι μεν θα είσαι κουρασμένος αλλά θα έχεις καταφέρει να υπάρχει στον κόσμο το πιο όμορφο αγαθό, η ΕΙΡΗΝΗ. Αυτό ήταν και το μήνυμα της παράστασης, το οποίο αγκάλιασε όλες τις ψυχές που υπήρχαν στην αίθουσα.   Έλενα Μαρ.

Η παράσταση ήταν πολύ ωραία, γιατί μιλούσε για τη φιλία. Μας έδειξε επίσης, ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε βία αλλά αυτόν που μας προκαλεί εμείς απλά να τον αγνοούμε.  Ματθαίος Τσάν.

Το μήνυμα της παράστασης είναι ότι όλοι μπορούμε να λύνουμε τα προβλήματά μας με ειρηνικό τρόπο, δίχως τσακωμούς. Είναι πολύ ωραίο να επικρατεί ειρήνη ανάμεσά μας!!!  Παολίνα Μ. 

Το θέατρο ήταν πολύ ωραίο και είχε πολύ χιούμορ. Μου άρεσε τόσο που θα ήθελα να το ξαναδώ. Ήταν φανταστικό!!! Κατάλαβα ότι δεν πρέπει να ασκούμε βία και πρέπει να υπάρχει αγάπη και σεβασμός ανάμεσα στους ανθρώπους.  Αγγελική Μαρ.

Αυτή η παράσταση μας έστειλε ένα μήνυμα: Ασκώντας βία δεν μας πάνε τα πράγματα όπως τα προγραμματίζουμε και αντίθετα, όταν είμαστε όλοι ενωμένοι αρχίζουμε να πραγματοποιούμε τα καλύτερα!!!  Ερίνα Μπ.

Η παράσταση «Πετώντας για την ειρήνη» ήταν πολύ ωραία, γιατί μου έδωσε να καταλάβω ότι όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και μονιασμένοι. Να μη μαλώνουμε ο ένας με τον άλλο, γιατί καταστρέφουμε τη φιλία μας.   Κατερίνα Σωτ.

Στο θέατρο πέρασα πολύ ωραία γιατί πρώτα-πρώτα καθόμουν με τους καλύτερους φίλους μου και μάλιστα στη μέση! Από την παράσταση μου άρεσαν τα ανέκδοτα που έλεγε ο πρωταγωνιστής Σπίθας και η Δροσιά επειδή κατάλαβε το λάθος της. Με λίγα λόγια ήταν τέλεια!!!   Χαράλαμπος Καρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου