Και κάτι που πρέπει να θυμόμαστε...

"Γνους πράττε".

Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ., ένας από τους 7 σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας

μτφρ: Να ενεργείς έχοντας γνώση.

«Η τύχη βοηθάει μόνο τα καλά προετοιμασμένα μυαλά». Λουί Παστέρ, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες στον κόσμο, στον οποίο οφείλουμε τα εμβόλια και άλλες επιστημονικές ανακαλύψεις που έχουν σώσει εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα.






Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ραδιοφωνική χρονιά 2017-18

Η ραδιοφωνική χρονιά 2017-18 έχει αρχίσει για τους μαθητές της E` τάξης. 

Φέτος το θέμα μας είναι "Σύγχρονα θαύματα του κόσμου". Στον σύνδεσμο Μαθητικό ραδιόφωνο μπορείτε να ακούσετε το διαφημιστικό σποτ της εκπομπής μας. 
Η 1η εκπομπή μας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018, στις 10 π.μ. και είναι αφιερωμένη στο κτήριο της Όπερας του Σίδνεϊ της Αυστραλίας.  Θα την ακούσετε πατώντας στον σύνδεσμο http://europeanschoolradio.eu/el/ 
Κάτω από το τετράγωνο που λέει ότι μπορείτε να ακούσετε "listen live" υπάρχει το "open popup player/chat". Θα κάνετε κλικ επάνω και θα συνδεθείτε στη συνομιλία ως επισκέπτης με το όνομά σας και το σύνθημά μας!

Φίλοι του μαθητικού ραδιοφώνου, είμαστε έτοιμοι να σας καταπλήξουμε και με τις γνώσεις μας και με τις μουσικές μας επιλογές! 
Στον ίδιο σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε και τις εκπομπές των προηγούμενων χρόνων-όχι όλες όμως, γιατί άλλαξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του μαθητικού ραδιοφώνου.       
                     Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Ε` Δημοτικού