Και κάτι που πρέπει να θυμόμαστε...

"Γνους πράττε".

Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ., ένας από τους 7 σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας

μτφρ: Να ενεργείς έχοντας γνώση.

«Η τύχη βοηθάει μόνο τα καλά προετοιμασμένα μυαλά». Λουί Παστέρ, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες στον κόσμο, στον οποίο οφείλουμε τα εμβόλια και άλλες επιστημονικές ανακαλύψεις που έχουν σώσει εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα.






Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω για την κατάσταση σχετικά με το κρούσμα covid 19 σε γονέα της τάξης του σχολείου μας.  Σήμερα, Παρασκευή  12/2/2021 ενημερωθήκαμε από γονέα μαθητή της Ε` τάξης ότι βρέθηκε θετικός στο τεστ covid 19. Αμέσως ενημερώσαμε τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης για την τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου.  Ο μαθητής  βρέθηκε αρνητικός στο τεστ όμως, σύμφωνα με τις οδηγίες,  θα παραμείνει στο σπίτι του για τις επόμενες 14 ημέρες.

Το απόγευμα  έγινε για προληπτικούς λόγους  πλήρης απολύμανση των  χώρων του σχολείου από εξειδικευμένο συνεργείο.

Το τμήμα της Ε` τάξης παραμένει σε λειτουργία, αφού ο μαθητής, επαναλαμβάνω,  διαγνώστηκε αρνητικός στο τεστ covid. Φοράμε τη μάσκα μας, τηρούμε τις αποστάσεις σε κάθε περίπτωση και φροντίζουμε την ατομική μας καθαριότητα σχολαστικά. Επίσης, ενημερώνουμε το σχολείο για οποιοδήποτε περιστατικό covid-19 παρουσιάζεται στην οικογένεια.

Σας παρακαλώ, επιλέξτε την υπεύθυνη ενημέρωση και απομονώστε τις  κραυγές πανικού. Ας λειτουργήσουμε όλοι με ψυχραιμία και με όπλο τη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση.

Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη έχουμε.

Εύχομαι στις οικογένειές σας  καλή υγεία!

Σας ευχαριστώ!

Η Διευθύντρια - Χριστίνα Αναστασίου