Και κάτι που πρέπει να θυμόμαστε...

"Γνους πράττε".

Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ., ένας από τους 7 σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας

μτφρ: Να ενεργείς έχοντας γνώση.

«Η τύχη βοηθάει μόνο τα καλά προετοιμασμένα μυαλά». Λουί Παστέρ, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες στον κόσμο, στον οποίο οφείλουμε τα εμβόλια και άλλες επιστημονικές ανακαλύψεις που έχουν σώσει εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα.






Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Τα Αποτελέσματα της β` φάσης του διαγωνισμού Φυσικών

Από την ιστοσελίδα http://micro-kosmos.uoa.gr μεταφέρουμε τα αποτελέσματα που είχαν οι μαθητές μας!

"Ανακοινώνονται τα ονόματα  των 784 πρωτευσάντων της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου. Επισημαίνεται ότι οι αριθμοί των πρωτευσάντων μαθητών που ανακοινώνονται είναι οι μεγαλύτεροι των τελευταίων ετών, λόγω του πολύ αυξημένου -πέραν από κάθε προσδοκία και προηγούμενο- αριθμού των συμμετεχόντων μαθητών κάθε τάξης, αλλά και των υψηλών επιδόσεών τους. Επίσης, επιβραβεύονται και ενθαρρύνονται περισσότεροι μαθητές. Εξ αυτών βραβεύονται -σύμφωνα με το πρότυπο βράβευσης των Διεθνών Ολυμπιάδων Φυσικής- οι μαθητές με 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ για κάθε τάξη του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου".

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

36. Λυγγίτσου Πετρούλα, του Αλέξανδρου και της Μαρίας, 7ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ


209. Τσακίρης Δημήτριος, του Ιωάννη και της Ελένης, 7ο Δημοτικό Σχολείο Άργους 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους δυο μαθητές του σχολείου μας και τους εύχονται  υγεία και πάντα επιτυχίες μέσα από ευγενή άμιλλα!