Και κάτι που πρέπει να θυμόμαστε...

"Γνους πράττε".

Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ., ένας από τους 7 σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας

μτφρ: Να ενεργείς έχοντας γνώση.

«Η τύχη βοηθάει μόνο τα καλά προετοιμασμένα μυαλά». Λουί Παστέρ, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες στον κόσμο, στον οποίο οφείλουμε τα εμβόλια και άλλες επιστημονικές ανακαλύψεις που έχουν σώσει εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα.






Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

 Αγαπητοί γονείς,

   Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω για την κατάσταση σχετικά με το κρούσμα covid 19 σε γονέα  του σχολείου μας.  Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου  ενημερωθήκαμε από γονέα μαθητών του σχολείου μας ότι βρέθηκε θετικός στο τεστ covid 19 (rapid test).Το Σάββατο μας ενημέρωσαν ότι τα μοριακά τεστ που έκανε όλη η οικογένεια βγήκαν αρνητικά. Οι μαθητές σύμφωνα με τις οδηγίες,  θα παραμείνουν προληπτικά στο σπίτι τους για τις επόμενες 14 ημέρες.

Το Σάββατο έγινε για προληπτικούς λόγους  πλήρης απολύμανση των  χώρων του σχολείου, από εξειδικευμένο συνεργείο.

Όλα τα τμήματα του σχολείου μας παραμένουν σε λειτουργία, αφού οι μαθητές,  διαγνώστηκαν αρνητικοί στο μοριακό τεστ covid 19.

 Φοράμε τη μάσκα μας, τηρούμε τις αποστάσεις σε κάθε περίπτωση και φροντίζουμε την ατομική μας καθαριότητα σχολαστικά. Επίσης, ενημερώνουμε το σχολείο για οποιοδήποτε περιστατικό covid-19 παρουσιάζεται στην οικογένεια.


Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη έχουμε.

Εύχομαι στις οικογένειές σας  καλή υγεία!

Σας ευχαριστώ!

Η Διευθύντρια - Χριστίνα Αναστασίου