Και κάτι που πρέπει να θυμόμαστε...

"Γνους πράττε".

Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ., ένας από τους 7 σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας

μτφρ: Να ενεργείς έχοντας γνώση.

«Η τύχη βοηθάει μόνο τα καλά προετοιμασμένα μυαλά». Λουί Παστέρ, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες στον κόσμο, στον οποίο οφείλουμε τα εμβόλια και άλλες επιστημονικές ανακαλύψεις που έχουν σώσει εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα.






Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο μας στις 10:50 π.μ.  Ειδικά για φέτος  λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού Covid 19, θα προσέλθουν  στο χώρο του σχολείου φορώντας τις μάσκες τους και χωρίς να παραμείνουν στο προαύλιο θα κατευθυνθούν στις τάξεις τους με τους εκπαιδευτικούς. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ τάξης θα συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένο μέρος του προαυλίου με τη δασκάλα και θα πάνε μαζί στην τάξη τους.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά, που θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπων μαθητών και εκπαιδευτικών. Οι υπόλοιποι μαθητές θα βρίσκονται στις τάξεις τους με τους εκπαιδευτικούς,  απ΄ όπου θα περάσει στο τέλος ο ιερέας και θα αγιάσει. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει αποχώρηση  από την έξοδο της οδού Δαναού.

Από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου το σχολείο θα λειτουργεί κανoνικά. Το  ολοήμερο τμήμα δεν θα λειτουργήσει προσωρινά από 15-9 -2020 έως 18-9-2020. Τα υλικά που θα χρειαστούν για τη νέα σχολική χρονιά έχουν ήδη αποσταλεί ηλεκτρονικά.

                                                       Καλή σχολική χρονιά!